Mikä on verkkopalkka?

Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, jota voi käyttää oman verkkopankin kautta. Verkkopalkka soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille.

Säästöjä yritykselle – helppo loppukäyttäjälle

Verkkopalkasta hyötyvät sekä palkanmaksaja että palkansaaja. Maestron verkkopalkan avulla yrityksesi voi lähettää palkkalaskelmat tietoturvallisesti ja nopeasti palkansaajan verkkopankkiin. Sähköistämällä palkkalaskelmien toimituksen säästät materiaali-, tulostus- ja postituskustannuksissa sekä myös palkkalaskelmien toimittamiseen kuluvan ajan. Palkkalaskelmat ovat palkansaajilla nopeasti tarkasteltavissa ja käytettävissä ympäri vuorokauden. Verkkopalkkalaskelma tallentuu automaattisesti palkansaajan verkkopankkiin. Ne säilyvät aikajärjestyksessä sähköisessä arkistossa 18 kk. Huomioithan, että verkkopankissa palkkanauhasi ovat tietoturvallisesti tallennettuna. Palkkalaskelmat ovat tarvittaessa helposti tulostettavissa tai ladattavissa sähköisesti, mikäli tarvitset palkkalaskelmaa esimerkiksi lainan liitteeksi.

Miten verkkopalkka löytyy?

Palkkalaskelmat löytyvät omasta verkkopankistasi. Laskelman sijainti riippuu pankistasi, mutta tyypillisesti ne löytyvät palkkatiedot- tai verkkopalkka-osion alta.