MaestroLasku helpottaa yrittäjän arkea!

MaestroLasku on pienen yrityksen näppärä työkalu, jonka avulla tilitoimiston asiakas voi kirjata myyntitilaukset mobiilisti, ja lähettää kaikki laskut suoraan järjestelmästä, hallita asiakasrekisteriä sekä ylläpitää rekisteriä myytävistä tuotteista ja palveluista. Nyt voit unohtaa siis Excelit ja ruutuvihot, ja varmistua siitä että jokainen työ tulee ajallaan laskutettua. Luonnollisesti jokainen lasku siirtyy suoraan myyntireskontraan ja kirjanpitoon, ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Myyntitilaukset-lisäosalla yritys voi hallita ja aikatauluttaa asiakkaiden kanssa sovittuja myyntitapahtumia – eli myyntitilauksia – helposti. Kun tilaus on toimitettu, se voidaan suoraan laskuttaa – vaikka asiakkaan luona työmaalla.

Kaikki ylimääräinen käsin tehtävä työ on poistettu, ja voit keskittyä olennaiseen. 

Myyntilaskut missä tahansa, ja laskut matkaan viiveettä

MaestroLasku on selaimella käytettävä laskun kirjaamisohjelma, joka toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla mukaan lukien mobiililaitteet. Myyntitilaukset-lisäosalla voit lisäksi kirjata myyntitilauksia valmiiksi, ja laskuttaa ne sitten heti kun työ on valmistunut.

Voit siis luoda myyntitilauksia ja laskuja missä ja milloin tahansa ja toimittaa laskun heti asiakkaalle työsuorituksen yhteydessä. Voit myös lisätä liitteitä, tallentaa laskun keskeneräiseksi ja jatkaa laskun kirjaamista myöhemmin ja lähettää laskun asiakkaan kanssa sovitulla laskutustavalla.

Jokainen lasku siirtyy täysin automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon ilman manuaalisia vaiheita, ja säästää näin merkittävästi työaikaa ja kustannuksia, eikä tositteita katoa matkan varrelle. Kaiken lisäksi tiedät joka päivä, paljonko sinulla on avoimia laskuja reskontrassa.

Hyödyt:

– Helppokäyttöinen ja vaivaton
– Voit kirjata ja lähettää laskuja rajattomasti
– Toimii kaikilla laitteilla
– Kaikki lähetetyt laskut 100% automaattisesti reskontraan ja kirjanpitoon
– Monipuoliset laskutustavat asiakkaan tarpeiden mukaan: paperilasku, sähköpostilasku, sähköinen lasku

Myös asiakkaat ja tuotteet yhdessä samassa järjestelmässä

MaestroLasku-palvelussa sinulla on käytössä sähköinen asiakasrekisteri, jonka avulla voit helposti analysoida asiakkaitasi: mistä liikevaihtosi tulee, mitkä asiakkaat ovat kaikista tärkeimpiä, keneen kannattaa panostaa? Myös asiakkaiden yhteystiedot pysyvät ajantasalla, kun niitä ylläpidetään yhdessä paikassa.

MaestroLaskun tuoterekisteri tarjoaa mahdollisuuden hinnoitella kaikki myytävät tuotteet ja palvelut ja tallentaa ne rekisteriin. Tuoterekisteri mahdollistaa myytävien tuotteiden ja palvelujen tuotteistamisen hinnoittelemalla ja ryhmittelemällä monipuolisesti. Tuoterekisteri mahdollistaa samalla myös tuotteiden ja palvelujen kannattavuuden ja myyntihistorian tarkastelun, ja näin tiedät mitkä tuotteet ja palvelut myyvät ja mitkä eivät.

Hyödyt:

– Asiakasrekisteri kuuluu kokonaisuuteen

– Ylläpidä tuotteita ja palveluita yhdessä paikassa

– Hallitse hinnoitteluja, maksuehtoja ja laskutustapoja

– Seuraa tuote- ja asiakaskannattavuutta

– Ei rajoitteita rekisterien koossa – voit tallentaa kaikki tarvitsemasi asiakkaat ja tuotteet rekistereihin