Helppo kuittien tallentaminen – kuitit älypuhelimellasi suoraan kirjanpitoon!

– Tallenna kaikki kuitit helposti ja nopeasti missä ja milloin vain.

– Kuitit ovat automaattisesti kirjanpitäjäsi nähtävissä ja käsiteltävissä.

– Sovellus on vaivaton käyttää arjessa – kuitti ei katoa ja kestävät aikaa.

– Paperikuittia ei tarvitse säilyttää.

– Kaikki kuittisi ovat sähköisessä arkistossasi aina selailtavissa.

– Kuittisovelluksella voit toimittaa myös muut yrityksesi tärkeät dokumentit tietoturvallisesti tilitoimistollesi.

– Luottokorttikuitti on helppo liittää laskullesi.

– Takuukuittisi ovat tallessa ja helposti löydettävissä.

– Maestron kuittisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen kirjanpidon – kirjanpitäjäsi ei hae kuittejasi esimerkiksi kohdekansiosta, vaan kuitti on aidosti heti näkyvissä kirjanpitäjälläsi.

– Helppo ottaa käyttöön ja yksinkertainen käyttää – säästää aikaa!

– Voit tarvittaessa ottaa käyttöösi myös kuittien digitaalisen hyväksymispalvelun.

– Sovellus toimii kaikilla älypuhelimilla.

Miten sovellus helpottaa kuittien käsittelyä ja hallintaa?

Lähes jokaisella suomalaisella on käytössään kameralla varustettu älypuhelin. Koska puhelimesi on mukana joka paikassa, voit helposti missä ja milloin vain napata kuvan kortti- tai käteisostostasi syntyvästä kuitista. Kuitti lähetetään saman tien kirjanpitäjälle, ja se näkyy puhelimesi kuittisovelluksessa. Sovellus järjestää automaattisesti kuittisi aikajärjestykseen. Kuittisi ei enää katoa, vältät kuittien etsimiseen kuluvan ajan ja saat kaikki yrityksellesi kuuluvat alv-vähennykset hyödynnettyä. Voit halutessasi lisätä lisätietoja kuitille puhelimellasi kirjoittamalla, näin kaikki lisätiedot ovat selkeästi kirjoitettuja ja säilyvät kuiteillasi.

Kuittisovellus on turvallinen kanava toimittaa kirjanpitäjällesi myös yrityksen muut tärkeät dokumentit, esimerkiksi inventaariolistat tai erilaiset sopimukset. Jos yritystoiminnastasi syntyy hyvin vähän tositteita kuukaudessa, voit toimittaa kaikki dokumenttisi kuittisovelluksella turvallisesti kirjanpitäjällesi.

Sovelluksessa kaikki kuittisi ovat arkistoituina, ja tarvittaessa etsittävissä käyttöön kätevillä hakutoiminnoilla vaikka vuosia myöhemmin esimerkiksi silloin, kun tarvitset vaikkapa takuukuittia. Maestron kuittisovellus toimii kaikissa puhelimien käyttöjärjestelmissä ja skaalautuu automaattisesti näyttöön sopivaksi. Jos käytät ostoihisi luottokorttia, on tilitoimiston helppo liittää kuittisi luottokorttilaskulle.