Tietoa Meistä

Olemme Loviisassa sijaitseva Suomen Taloushallintoliitto r.y:n jäsentoimisto sekä Tili-instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto. Olemme v. 1974 perustettu pieni ja tehokas täyden palvelun tilitoimisto; toimistomme palveluista löytyvät kaikki yrityksenne tarvitsemat tilitoimistopalvelut.

Asiakkainamme on niin pieniä kuin suurempiakin mitä erilaisimmilla aloilla toimivia osakeyhtiöitä, säätiöitä, kommandiittiyhtiöitä, toiminimiä, avoimia yhtiöitä sekä kiinteistö- ja maatalousyrittäjiä. Nykyaikaisten sähköisten taloushallinto-ohjelmien ansiosta asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, mutta voimme antaa heille saman henkilökohtaisen palvelun reaaliajassa kuin paikkakunnallakin toimiville yrityksille.

4 hengen ammattilaisesta koottu henkilökuntamme hoitaa asiakaslähtöisesti ja joustavasti mm. laskutukset, maksatukset, kirjanpidot, tilinpäätökset, veroneuvonnan, yritysten perustamiset sekä palkanlaskennan ja muut palkkahallinnon asiat. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tervetuloa!