[cl_row background_image=”{}_-_json”][cl_column width=”2/3″ background_image=”{}_-_json”][cl_custom_heading]

Tietoa Meistä

[/cl_custom_heading][cl_text]

Olemme Loviisassa sijaitseva Suomen Taloushallintoliitto r.y:n jäsentoimisto sekä Tili-instituuttisäätiön auktorisoima tilitoimisto. Olemme v. 1974 perustettu pieni ja tehokas täyden palvelun tilitoimisto; toimistomme palveluista löytyvät kaikki yrityksenne tarvitsemat tilitoimistopalvelut.

Asiakkainamme on niin pieniä kuin suurempiakin mitä erilaisimmilla aloilla toimivia osakeyhtiöitä, säätiöitä, kommandiittiyhtiöitä, toiminimiä, avoimia yhtiöitä sekä kiinteistö- ja maatalousyrittäjiä. Nykyaikaisten sähköisten taloushallinto-ohjelmien ansiosta asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, mutta voimme antaa heille saman henkilökohtaisen palvelun reaaliajassa kuin paikkakunnallakin toimiville yrityksille.

5 hengen ammattilaisesta koottu henkilökuntamme hoitaa asiakaslähtöisesti ja joustavasti mm. laskutukset, maksatukset, kirjanpidot, tilinpäätökset, veroneuvonnan, yritysten perustamiset sekä palkanlaskennan ja muut palkkahallinnon asiat. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tervetuloa!

[/cl_text][/cl_column][cl_column width=”1/3″][cl_empty][cl_media image=”{‘id’:’1746′,’mime’:’image%2Fpng’,’url’:’https%3A%2F%2Fmemo.fi%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F10%2Fbanner-col.png’}_-_json”][/cl_column][/cl_row]