Hyväksy, selaile tai maksa laskujasi missä ja milloin vain.

Sähköiset laskut saapuvat sovellukseen – tietokoneellesi ja puhelimellesi- automaattisesti. Oletpa missä tahansa, näet yhdellä silmäyksellä kaikki laskut, jotka saapuvat yrityksellesi. Sovellus järjestää laskut eräpäivän mukaan ja huomauttaa sinua maksamattoman laskun lähellä olevasta eräpäivästä.

Yrityksellä voi olla toimittajia, jotka eivät voi lähettää sähköisiä laskuja, tällöin voit itse ohjata paperiset laskut järjestelmään valokuvaamalla tai pdf-tuonnilla. Kaikki laskut arkistoidaan automaattisesti myöhempää käyttöä varten – voit palata laskuillesi vuosienkin päästä. Arkiston käyttö on helppoa hakuominaisuuksien ansiosta.

Laskusi kulkevat aina mukanasi puhelimen sovelluksessa olitpa missä päin maailmaa tahansa, tarvitset vain nettiyhteyden. Kaikki laskusi ovat aina käytettävissäsi – selailtavissa, maksettavissa, raportoitavissa ja arkistoituina.

Maksa laskut parilla napin painalluksella missä vain

Voit maksaa laskut suoraan sovelluksesta, mitään laskun tietoja ei tarvitse syöttää käsin. Voit laittaa laskuja maksuun parilla klikkauksella eräpäiväksi tai valitsemallesi päivälle. Jos yritykselläsi on käytössä useita tilejä, voit myös jakaa laskun maksun useammalle tilille. MaestroNG siirtää maksut pankkiisi automaattisesti.

Voit seurata tilisi saldoa ja saldoennustetta. Näet yhdellä silmäyksellä maksetut ja maksamattomat laskut.

Hoida yrityksesi taloutta yhdessä tilitoimiston kanssa – ei enää papereiden toimittamista

Sähköiset ostolaskut mahdollistavat reaaliaikaisen kirjanpidon. Kirjanpitäjäsi näkee kaikki sinulle saapuneet laskut automaattisesti sovelluksesta. Sinun ei siis tarvitse toimittaa ostolaskujasi kirjanpitäjällesi.

Kun toimit tilitoimiston kanssa samassa järjestelmässä, on tilitoimiston helppo käsitellä laskuja puolestasi – vaikka lomasi aikana.